Χαρούμενοι οι Φέτελ, Ρικιάρντο

Νίκος Τσιώκος
Χαρούμενοι οι Φέτελ, Ρικιάρντο
Οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Ντάνιελ Ρικιάρντο δήλωσαν χαρούμενοι με τη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα, στον αγώνα της Σιγκαπούρης.

Για μία θέση ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν πανηγύρισε την επιτυχία των τριών προηγούμενων χρόνων. Ο Γερμανός έμεινε δεύτερος πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον, όμως δήλωσε χαρούμενος με το αποτέλσμα στη Μαρίναι Μπέι της Σιγκαπούρης.

«Η ατμόσφαιρα είναι πάντα υπέροχη. Είναι ένας σκληρός αγώνας που διαρκεί δύο ώρες. Έκανα καλή εκκίνηση, ωστόσο το αυτοκίνητο ασφαλείας ήρθε στη χειρότερη στιγμή. Στη συνέχεια δέχτηκα πίεση από τον Ρικιάρντο και τον Αλόνσο, ωστόσο τα κατάφερα κι έμεινα μπροστά τους. Έχει πολύ ζέστη εδώ, αλλά είναι πολύ ωραίο να φτάνεις εδώ και να πίνεις δροσερή σαμπάνια», είπε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Από την πλευρά του, χαρούμενος ήταν και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με την παρουσία του στο πόντιουμ. «Είναι σαν εντός έδρας αγώνας για μένα, καθώς είναι πολύ κοντά στην Αυστραλία. Περίμενα ο Αλόνσο να μου δώσει τη θέση πίσω, όπως έκανε και με τον Σεμπ. Ωστόσο, όπως και να έχει είναι υπέροχο που ανέβηκα στο βάθρο», ανέφερε ο Αυστραλός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!