Ρικιάρντο: «Καλύτερη θέα από το βάθρο!»

Νίκος Τσιώκος
Ρικιάρντο: «Καλύτερη θέα από το βάθρο!»
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να ανέβει στο βάθρο, ώστε να δει καλύτερα και τους Αυστραλούς οπαδούς που είναι στη Σιγκαπούρη!

Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να ανέβει στο βάθρο. Ο Αυστραλός τόνισε, μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών, πως θα έχει καλύτερη θέση από το πόντιουμ, ώστε να δει τους οπαδούς του που έχουν δώσει το παρών στη Μαρίνα Μπέι της Σιγκαπούρης.

«Είναι σίγουρα ενθαρρυντικό (να είναι κοντά στις Mercedes). Ερχόμενος εδώ σκεφτόμουν ότι δύο ή τρία δέκατα θα μας έδιναν την ευκαιρία να μείνουμε κοντά τους στον αγώνα. Ήμασταν λίγο πιο κοντά, οπότε ήταν καλή μέρα. Θα είναι διασκεδαστικός ο αγώνας, τα ελαστικά θα είναι το κλειδί, δε θα είναι τόσο απλός όσο στη Μόντσα, όπου είχαμε ένα πιτ στοπ.

Έχω κάποιους πατριώτες εδώ. Είναι κοντά στο σπίτι, οπότε είναι ωραία που βλέπω μερικούς Αυστραλούς οπαδούς. Θα δω αύριο, που θα έχω καλύτερη θέα από το βάθρο!», ανέφερε ο πιλότος της Red Bull, ο οποίος θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό σ' έναν ακόμα αγώνα, καθώς έχει δείξει ικανός ακόμα και για τη νίκη, την οποία έχει γευτεί φέτος τρεις φορές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!