Φέτελ: «Μέρος της ζωής»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Μέρος της ζωής»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αντιμετώπισε προβλήματα, ωστόσο τόνισε πως και αυτά είναι μέρος της ζωής και εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει των επόμενων δύο ημερών.

Ένα πρόβλημα στον κινητήρα αντιμετώπισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει μόνο πέντε γύρους στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Ο Γερμανός έχει πολλά προβλήματα φέτος, όμως δείχνει να μην πτοείται. Συγκεκριμένα, τόνισε πως και αυτά είναι μέρος της ζωής, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει των κατατακτηρίων δοκιμών και του αγώνα.

«Δεν πιστεύω στην καλή και στην κακή τύχη. Κάναμε πολλά τα τελευταία χρόνια, που ήταν σωστά και όχι μόνο από τύχη. Η φετινή χρονιά είναι λίγο διαφορετική και είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής. Τα έχουμε ξεπεράσει και είναι καλύτερα, ενώ φαίνεται να έχουμε καλό ρυθμό.

Ήταν σημαντικώ να έχω καλή αίσθηση από την πολύ μαλακή γόμα. Οι μηχανικοί άλλαξαν τον κινητήρα σε λιγότερο από τρεις ώρες μετά το FP1, κάτι που είναι συμπαγής δουλειά. Γι' αυτό, τους ευχαριστώ που μπόρεσα να βγω στη δεύτερη περίοδο», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!