HOG Athena Chapter - Mille Miglia Ride 2014

Γιώργος Βαρίνος
HOG Athena Chapter - Mille Miglia Ride 2014
Στην περιοχή των Τρικάλων θα βρεθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19 έως 21 Σεπτεμβρίου τα μέλη του HOG Athena Chapter με τις μοναδικές τους μοτοσυκλέτες Harley Davidson.

Η εξόρμηση με την ονομασία "Migle Miglia Ride 2014" πλησιάζει! 19 έως 21 Σεπτεμβρίου, θα γίνει στην περιοχή των Τρικάλων και Καλαμπάκας και συγκεκριμένα στα Μετέωρα, στην Πύλη, στην Ελάτη με διαμονή ξενοδοχείο της Ελάτης. Στην όμορφη αυτή συνάντηση θα παρευρεθούν τα club Harley της Θεσσαλονίκης, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας!

Το HOG Athena Chapter αναφέρει τα εξής:

«Η ώρα για το HOG Athena Chapter - Mille Miglia Ride 2014 πλησιάζει! Το ραντεβού της αναχώρησης είναι την Παρασκευή, 19/9, στις 9:00 π.μ. στην αντιπροσωπεία της Harley Davidson Athena, με αυστηρή αναχώρηση στις 9:30, ώστε να βρεθούμε όλοι μαζί, με τους φίλους από τα βόρεια, στις 10:00 π.μ., στα McDonalds της Εθνικής Οδού, στο ύψος των Αφιδνών.

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως μπορείτε να γευματίσετε, την μεν Παρασκευή το βράδυ στην ταβέρνα «Παπαναστασίου» με 12€ / άτομο χωρίς τα ποτά, το Σάββατο το βράδυ στην ταβέρνα «Καναβιά» με 14€ / άτομο χωρίς τα ποτά και την Κυριακή, στην Υπάτη Λαμίας, στην ταβέρνα «Χάνι» με 14€ / άτομο, χωρίς τα ποτά.

Παρακαλούμε να έχετε όλοι μαζί σας τις αποδείξεις των καταθέσεων των χρημάτων των ξενοδοχείων και να διαβάσετε τους ακόλουθους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς!

HOG Athena Chapter

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ

1. Δεν φεύγω χωρίς διπλά κλειδιά.

2. Δεν τολμώ να ξεκινήσω χωρίς κράνος και γυαλιά.

3. Δεν ξεχνώ να πακετάρω αδιάβροχα και γάντια.

4. Τσεκάρω την πίεση των ελαστικών μου.

5. Γεμίζω πάντα στο φουλ το ντεπόζιτο, όταν γεμίζουν όλοι.

6. Κρατάω πάντα τη σειρά που ξεκίνησα και δεν προσπερνάω ποτέ τον προπορευόμενο αναβάτη, παρά μόνο αν μου δοθεί εντολή από τον Road Captain/Safety Officer.

7. Όταν είμαι μονή σειρά πορείας ακολουθώ πάντα «αλφαδιά» από πίσω τον προπορευόμενο αναβάτη. Όταν είμαι σε διπλή εναλλάξ στοίχιση πορείας δεν αλλάζω ποτέ πορεία στοίχισης.

8. Προσέχω πάντα και μόνο τον προπορευόμενο έναν αναβάτη (σε μονή στοίχιση) ή τους δύο προπορευόμενους (σε διπλή στοίχιση).

9. Ακούω και συμμορφώνομαι πάντα με τις οδηγίες των Road Captains.

10. Δεν οδηγώ ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ. Πόσο μάλλον σε ομαδική πορεία!»

Πηγή: http://www.kalabakacity.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!