Έκδοση R-Design για το νέο Volvo XC90

Γιάννης Καλογερόπουλος
Έκδοση R-Design για το νέο Volvo XC90
Λίγο μετά την αποκάλυψη του νέου XC90, η Volvo μας παρουσιάζει και την έκδοση R-Design.

Το Volvo XC90 έκανε εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά, αφού όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, κατάφερε να ξεπουλήσει με το καλημέρα την πρώτη έκδοση του μοντέλου σε ελάχιστο χρόνο.

Στον ενδιάμεσο χρόνο από την διαδικτυακή παρουσίαση του μοντέλου και την επίσημη που θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Volvo μας παρουσιάζει τη σπορ εκδοχή του, όσον αφορά την εμφάνιση.

Στο εξωτερικό, η διαφορετική γρίλια, το εμπρός σπόιλερ, τα μεταλλικά φιλέτα των παραθύρων, οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης, οι γυαλιστερές ράγες οροφής και οι εξωτερικοί καθρέπτες σε ασημί ματ χρώμα, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Οι σπορ σχεδίασης ζάντες αλουμινίου σε διάσταση 20 ή προαιρετικά 22 ιντσών συμπληρώνουν την εντυπωσιακή εικόνα.

Στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα και το τιμόνι επενδυμένο με περφορέ δέρμα συνδυάζονται με ιδιαίτερες R-Design λεπτομέρειες όπως η λαβή του επιλογέα ταχυτήτων, τα πεντάλ και τα φωτιζόμενα μαρσπιέ στο πλάι. Επιπλέον, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του και ένα ειδικού, R-Design σχεδιασμού κλειδί με τηλεχειρισμό, με την μεγάλη οθόνη τύπου tablet να κυριαρχεί στην κεντρική κονσόλα.

Η έκδοση R-Design είναι μια από τις τέσσερις με τις οποίες είναι διαθέσιμο το νέο XC90. Στη βάση της γκάμας, αλλά με ολοκληρωμένο εξοπλισμό, βρίσκεται η Kinetic και λίγο πιο πάνω η πλουσιότερη Momentum. Πάνω από την R-Design με διαφορετικό προσανατολισμό, τοποθετείται η Inscription η οποία απευθύνεται σε αυτούς που προτιμούν την απόλυτη πολυτέλεια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!