Ανακοίνωσε Μίλερ η CWM LCR Honda

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Μίλερ η CWM LCR Honda
Τον 19χρονο Αυστραλό Τζακ Μίλερ, που αγωνίζεται στη Moto3, ανακοίνωσε η CWM LCR Honda για το 2015.

Η LCR Honda έχει νέο σπόνσορα τη CWM, η οποία της δίνει τη δυνατότητα για πρώτη φορά να έχει δύο αναβάτες στο Moto GP από το ντεμπούτο το 2006. Η δορυφορική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζακ Μίλερ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον έμπειρο και ταλαντούχο Καλ Κράτσλοου.

Ο 19χρονος Αυστραλός αγωνίζεται στη Moto3, όπου μετράει 4 νίκες, 7 pole position και 7 παρουσίες στο βάθρο, και κέρδισε μια θέση στη μεγάλη κατηγορία χάρη στην υποστήριξη της Honda Racing Corporation. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κάνω το άλμα στο Moto GP, ειδικά επειδή θα το κάνω παράλληλα με το HRC.

Είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό. Κάθε αναβάτης θέλει να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με μια Honda. Είναι μεγάλο άλμα από τη Moto 3 στο Moto GP, όμως είμαι πεπεισμένος ότι είμαι έτοιμος και πως βήμα-βήμα, μαθαίνοντας κάθε μέρα, μπορώ να τα καταφέρω.

Είναι φανταστική ευκαιρία και είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω αυτό το νέο στάδιο της καριέρας μου με το HRC, το οποίο θέλω να ευχαριστήσω μαζί με τη CWM LCR Honda. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους. Εν τω μεταξύ, παραμένω προσηλωμένος στη φετινή σεζόν της Moto3», δήλωσε ο νεαρός αναβάτης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!