H νέα KTM RC390 είναι εδώ!

Γιώργος Βαρίνος
H νέα KTM RC390 είναι εδώ!
Η νέα KTM RC 390 έρχεται στους Ελληνικούς δρόμους με στόχο να διαδώσει το αγωνιστικό DNA της KTM με έναν εντυπωσιακό τρόπο .

Ποτέ ως τώρα δεν είδαμε μια μοτοσυκλέτα με φέρινγκ να μπαίνει στην κατηγορία αυτή με τόση ποιότητα, τεχνολογία και δυνατότητες για γρήγορους γύρους στις πίστες. Ξεχωρίζει για τα κορυφαία high-tech εξαρτήματά της και αυτή η αγωνιστική μοτοσυκλέτα για το δρόμο έχει μια εκπληκτική αναλογία ισχύος/βάρους, απίστευτη ευελιξία και είναι ικανή να πετύχει φοβερές κλίσεις για να αντιμετωπίσει ότι κι αν συναντήσει στο καθημερινό της δρομολόγιο. Η κορυφαία μοτοσυκλέτα της σειράς RC ακολουθεί την εξαιρετική επιτυχία που έκανε το naked KTM 390 DUKE με το οποίο μοιράζονται τον ίδιο κινητήρα, αλλά με ένα εντελώς νέο πλαίσιο, θέση οδήγησης και φέρινγκ του οποίου η σχεδίαση προέρχεται από τα Grand-Prix.

To RC 390, την ερχόμενη σεζόν θα είναι η ενιαία μοτοσυκλέτα στο Γερμανικό ADAC Junior Cup και αυτό δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως η RC 390, είναι ίσως η ιδανική μοτοσυκλέτα για track day!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!