Πάει Moto GP ο Λαβέρτι

Νίκος Τσιώκος
Πάει Moto GP ο Λαβέρτι
Ο αδερφός του Μάικλ Λαβέρτι, Εβγκέν, είναι έτοιμος να μπει στο Moto GP από το 2015, κάτι που επιβεβαίωσε τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του στα Superbikes.

Δύο Λαβέρτι φαίνεται πως θα έχει το Moto GP το 2015. Αυτό διότι ο αφερφός του Μάικλ, Εβγκέν, ετοιμάζεται να μπει στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας. Αυτό επιβεβαίωσε τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του στα Superbikes.

«Έχω βρεθεί στο Moto GP στα τρία τελευταία Γκραν Πρι για να στηρίξω τον Μάικλ, αλλά επίσης έχω μιλήσει με κάποιες ομάδες. Αρχίζει να είναι πιθανό ότι θα μεταπηδήσω στο Moto GP, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι να γίνει. Υπάρχει εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες και πιστεύω ότι όλοι ξέρουμε πως υπάρχει ένας αναβάτης που άπαντες περιμένουν», είπε σε δηλώσεις του στο Moto GP.

«Η Voltcom Crescent Suzuki εκφράζει τις ευχαριστίες της και τις καλύτερες ευχές της στον Εβγκέν Λαβέρτι, καθώς προετοιμάζεται να μετακινηθεί στο Moto GP για το 2015. Ένας αγωνιστής με κίνητρο και τεχνικά ολοκληρωμένος, ο Λαβέρτι πρόσθεσε δύο παρουσίες στο βάθρο στον... λογαριασμό του στο Superbike και πήρε μια δραματική νίκη στην πρεμιέρα του Φίλιπ Άιλαντ.

Παραμένει προσηλωμένος στον στόχο του», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του, την οποία σχολίασε. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στη Voltcom Crescent Suzuki για τις προσπάθειές τους μέσα στη σεζόν. Δούλεψαν απίστευτα σκληρά και μοιραζόμαστε την ίδια επιθυμία, να κερδίζουμε.

Ξεκινήσαμε τη χρονιά φανταστικά με την πρώτη νίκη στο Φίλιπ Άιλαντ, κάτι που κάποιοι δεν περίμεναν να κάνουμε. Ακόμα κι αν τα αποτελέσματα δεν ήταν πάντα όπως τα θέλαμε, απολάμβανα τη δουλειά με την ομάδα. Έχουμε ακόμα δύο εναπομείναντες γύρους και στόχος μου είναι επιστρέψω στο βάθρο πριν πάω στο Moto GP το 2015».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!