Έτοιμος για μία ακόμα νίκη ο Μάρκεζ

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμος για μία ακόμα νίκη ο Μάρκεζ
Έτοιμος για τη 12η νίκη σε 13 αγώνες είναι ο Μαρκ Μάρκεζ ενόψει του Μισάνο, με την οποία θα φτάσει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, ενώ στάθηκε στο στήσιμο που πρέπει να έχει η μοτοσικλέτα της Repsol Honda.

Στους 11 από τους 12 αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στο Moto GP ο Μαρκ Μάρκεζ έχει πανηγυρίσει τη νίκη και στο Μισάνο ελπίζει να πράξει το ίδιο στο Μισάνο για να φτάσει τις 12. Ο Ισπανός είναι μια... ανάσα από τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του (288 βαθμοί έναντι 199 του Ντάνι Πεντρόσα, με 6 Γκραν Πρι να απομένουν).

Έτσι, ελπίζει να έχει το κατάλληλο στήσιμο για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Είναι ωραία που επέστρεψα στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Σίλβερστοουν, η ομάδα έκανε καλή δουλειά όλο το Σαββατοκύριακο. Τώρα πάμε στο Μισάνο, που είναι μικρότερη και πιο αργή πίστα, σε σύγκριση με τις άλλες στο καλεντάρι.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από την Παρασκευή γτια να έχουμε το σωστό στήσιμο στη μοτοσικλέτα, να ταιριάξει στις απαιτήσεις στα φρένα σ' αυτή την πίστα και ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλός και ο καιρός», ήταν τα λόγια του ενόψει του Γκραν Πρι του Σαν Μαρίνο (12-14/9).

Πεντρόσα: «Κλειδί το στήσιμο»

Στο στήσιμο της μοτοσικλέτας στάθηκε και ο Ντάνι Πεντρόσα, ο οποίος πιστεύει πως είναι το κλειδί για μία πίστα με τις απαιτήσεις του Μισάνο. «Ανυπομονώ για το Μισάνο. Πάντα υπάρχει υπέροχο κοινό τις τρεις ημέρες και καλή ατμόσφαιρα με τους Ιταλούς οπαδούς.

Θα έχουμε καλό καιρό από την Παρασκευή και τα πράγματα είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε στη σωστή κατεύθυνση. Το στήσιμο είναι το κλειδί, ελπίζουμε σε συναρπαστικό αγώνα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!