Θέμα στη Γερμανία η κατασκευή πίστας Formula1 στην Ελλάδα

Νίκος Τσιώκος
Θέμα στη Γερμανία η κατασκευή πίστας Formula1 στην Ελλάδα
Οικονομική εφημερίδα της Γερμανίας αναφέρεται στο ενδεχόμενο να κατασκευαστεί πίστα προδιαγραφών Formula1 στην Ελλάδα και τη Δραπετσώνα.

Πλέον, το ενδεχόμενο να δούμε Γκραν Πρι της Formula1 στην Ελλάδα έχει πάρει... σάρκα και οστά. Το πρότζεκτ έχει παρουσιαστεί προ πολλού, η επιτροπή ανάληψης αγώνων είναι έτοιμη και κινεί τις διαδικασίες από τον περασμένο Απρίλιο, ενώ υπάρχει και η στήριξη από τις δημοτικές αρχές και από την κυβέρνηση.

Μάλιστα, το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και εκτός συνόρων, αφού... παίζει και στη Γερμανία. Συγκεκριμένα, η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt κάνει λόγο σε άρθρο της, το οποίο έχει τίτλο: «Το Γκραν Πρι των Ελλήνων», για το ενδεχόμενο να κατασκευαστεί η πίστα στη Δραπετσώνα και τονίζει πως όλα είναι έτοιμα και ότι απομένει μόνο να βρεθεί ο άνθρωπος που θα επενδύσει σ' αυτό το πρότζεκτ.

Τέλος, στέκεται και στη δήλωση του ισχυρού άνδρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Μπέρνι Έκλεστοουν, ότι εφόσον η χώρα μας βρει χρήματα, τότε είναι θετικός στο να διεξαχθεί το GP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!