Αλόνσο: «Δε φεύγω από τη Ferrari»

Νίκος Τσιώκος
Αλόνσο: «Δε φεύγω από τη Ferrari»
Ο Φερνάντο Αλόνσο ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να φύγει από τη Ferrari, με την οποία θέλει να πανηγυρίσει νίκες και να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε το 2010 με τη Scuderia.

Έντονη είναι η φημολογία που υπάρχει γύρω από το μέλλον του Φερνάντο Αλόνσο στη Ferrari, με τον ίδιο να παίρνει θέση και να ξεκαθαρίζει τον σκοπό του. Ο Ισπανός τόνισε πως αυτή τη στιγμή δε φεύγει από τη Scuderia και ότι θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε με την ομάδα του Μαρανέλο το 2010, αλλά και να πανηγυρίσει νίκες.

«Έγινε πολλή συζήτηση το περασμένο καλοκαίρι, αλλά από το στόμα μου δε βγήκε ποτέ κανένα ενδιαφέρον να αφήσω τη Ferrari ή λόγια ότι θα πάω σε άλλη ομάδα. Υπήρξε αρκετή φημολογία, που δεν είναι ενοχλητική, όμως δημιούργησε μικρή ένταση και άγχος. Αλλά νιώθεις χαρούμενος και υπερήφανος που οι καλύτερες ομάδες ενδιαφέρονται για σένα και το λένε δημόσια.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σκοπός μου να φύγω, θέλω να κερδίσω εδώ και να τελειώσω τη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν από μερικά χρόνια. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον», δήλωσε ο 33χρονος πιλότος στο Sky Sports, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος του 2016.

Πάντως, προς τα τέλη του Αυγούστου υπήρξε δημοσίευμα του εν λόγω μέσου ενημέρωσης, το οποίο ανέφερε πως ο Μάρκο Ματιάτσι επιβεβαίωσε την παραμονή του Αλόνσο, αλλά και του Κίμι Ραϊκόνεν για τη νέα χρονιά.

Τέλος, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε και στο αφεντικό της Ferrari. «Προσπαθεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Δεν ξέρει πολλά από Formula1. Αυτό είναι το αρνητικό, όταν θες να αλλάξεις πολύ συγκεκριμένους τομείς του μονοθεσίου. Αλλά είναι καλό που ξεκινάει με φρέσκες ιδέες».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!