Χρυσό για τον Zanardi στην παραποδηλασία

Χρυσό για τον Zanardi στην παραποδηλασία
Ο εργοστασιακός οδηγός της BMW κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραποδηλασίας.

Την ανώτερη διάκριση στη σκυταλοδρομία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παραποδηλασίας κατέκτησε ο εργοστασιακός οδηγός της BMW, Alesandro Zanardi, κάνοντας το τέλειο ξεκίνημα.

Ο 47χρονος αθλητής έτρεξε στη σκυταλοδρομία με την ομάδα της χώρας του, της Ιταλίας, έχοντας ως συναθλητές τον Vittorio Podesta και τον Luca Mazzone. Ο χρόνος που χρειάστηκαν για να καλύψουν τα 22,5 χιλιόμετρα της διαδρομής ήταν 34:12:8, αφήνοντας 40 δευτερόλεπτα πίσω τους στη δεύτερη θέση την αμερικανική ομάδα, με την σουηδική να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

«Ήταν ένα φανταστικό ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων», δήλωσε ο Zanardi. «Δώσαμε σκληρή μάχη με τους Αμερικανούς όταν ξεκίνησε ο αγώνας. Αντιμετωπίσαμε κάποια τεχνικά προβλήματα στην αρχή, αλλά στο τέλος του δεύτερου stint έγινε σαφές ότι είχαμε το πάνω χέρι. Στη συνέχεια, το ζητούμενο ήταν να μην γίνουν λάθη ή χαθεί χρόνος άσκοπα. Έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά τώρα και ευελπιστώ να παραμείνει εκεί μέχρι να τελειώσουν τα πρωταθλήματα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!