Mercedes: «Καμία εντολή σε Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ»

Νίκος Τσιώκος
Mercedes: «Καμία εντολή σε Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ»
Η λύση βρέθηκε στη Mercedes, ο Ρόσμπεργκ απολογήθηκε για το συμβάν με τον Χάμιλτον στο Βέλγιο και τα «ασημί βέλη» τους αφήνουν να τρέχουν δίχως εντολές.

Συνάντηση στη βάση της ομάδας στο Μπάρκλεϊ είχαν οι Τότο Βολφ, Πάντι Λόου, Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο λόγος, βέβαια, ήταν το συμβάν μεταξύ των δύο τελευταίων στο Σπα, που στάθηκε αφορμή για να... βγουν τα μαχαίρια γι' ακόμα μια φορά στη Mercedes. Στο... ραντεβού, λοιπόν, ο Ρόσμπεργκ αναγνώρισε ότι αυτός ήταν υπεύθυνος για τη σύγκρουση με τον ομόσταυλό του και έκανε την απολογία του για ό,τι συνέβη.

Τα πνεύματα ηρέμησαν, όμως από τα «ασημί βέλη» αποφασίστηκε οι δυο τους να έχουν την ελευθερία να τρέξουν δίχως εντολές, όπως φάνηκε και από την ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Ωστόσο, ξεκαθαρίστηκε ότι θα πρέπει να είναι αμφότεροι προσεκτικοί και πως δε θα γίνει ανεκτό παρόμοιο συμβάν στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Mercedes

Η Mercedes-Benz δεσμεύεται στους σκληρούς, δίκαιους αγώνες επειδή αυτός είναι ο σωστός τρόπος να κερδίσει παγκόσμια πρωταθλήματα. Είναι καλό για την ομάδα, τους οπαδούς και τη Formula1.

Ο Λιούις και ο Νίκο καταλαβαίνουν και δέχονται τον νούμερο 1 κανόνα της ομάδας, ότι δεν πρέπει να υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο μονοθεσίων της εντός της πίστας. Έγινε ξεκάθαρο ότι δε θα γίνει ανεκτό άλλο συμβάν. Αλλά ο Νίκο και ο Λιούις είναι πιλότοι μας και πιστεύουμε σ' αυτού».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!