Πρεμιέρα στη Μόσχα η Mercedes S 65 AMG Coupe

Πρεμιέρα στη Μόσχα η Mercedes S 65 AMG Coupe
Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας έγινε η πρεμιέρα της νέας Mercedes S 65 AMG Coupe.

Μετά από την online παρουσίασή της, η Mercedes-Benz κάνει την επίσημη πρώτη εμπρός στο κοινό της Ρωσίας. Η αγορά της παρουσιάζει ενδιαφέρον για μεγάλα πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα και σίγουρα αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι Γερμανοί που τίμησαν την Έκθεση της Μόσχας.

Σχεδιάστηκε για να προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα, κορυφαία πολυτέλεια και εκρηκτικές επιδόσεις, σε ένα πακέτο σχεδιαστικά αψεγάδιαστο και συνάμα δυναμικό. Με την προσθήκη των αεροδυναμικών βοηθημάτων της AMG, η Mercedes-Benz S 65 δεν είναι απλώς γρήγορη, αλλά και φαίνεται.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεσπόζουν οι μεγάλες οθόνες, ενώ για την πολυτέλεια φροντίζουν οι επενδύσεις με κορυφαίας ποιότητας δέρμα. Τα καθίσματα προσφέρουν κορυφαία στήριξη και άνεση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο κλιματισμός τους.

Για την ισχύ φροντίζει ένας V12 6λιτρος κινητήρας twin-turbo, που αποδίδει 630 ίππους και 1.000 Nm ροπής! Για τη μετάδοση χρησιμοποιείται το αυτόματο 7αρι κιβώτιο ταχυτήτων AMG Speedshift PLUS 7G-TRONIC.

Η διαδικασία επιτάχυνση από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 4,1 δλ. ενώ η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα όσον αφορά την Ευρώπη, ενώ στην Αμερική το αυτοκίνητο μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα που φτάνει τα 299 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!