«Φαν ντερ Γκαρντ στη Sauber το 2015»

Νίκος Τσιώκος
«Φαν ντερ Γκαρντ στη Sauber το 2015»
Εφημερίδα της Ολλανδίας θέλει τον Γκιέντο φαν ντερ Γκαρντ να... κλειδώνει τη μία απ' τις δύο θέσεις στη Sauber για το 2015.

Έπειτα από μία σεζόν με την Caterham, ο Γκιέντο φαν ντερ Γκαρντ έμεινε εκτός Formula1 για φέτος. Ο Ολλανδός έμεινε δοκιμαστής και αναπληρωματικός της Sauber, όμως δεν αποκλείεται να τον δούμε στο ένα από τα δύο μονοθέσια της ελβετικής ομάδας το 2015.

Συγκεκριμένα, η ολλανδική εφημερίδα Algemeen Dagblad αναφέρει ότι ο 29χρονος έχει... κλειδώσει τη μία από τις δύο θέσεις για τη νέα χρονιά. «Πηγές κοντά στη Sauber σημειώνουν ότι η θέση του (φαν ντερ Γκαρντ) έχει επιβεβαιωθεί για το 2015.

Η ελβετική ομάδα χρειάζεται χρήματα και είναι κοινό μυστικό ότι έχει πλούσιους χρηματοδότες», γράφει στο δημοσίευμά της η εν λόγω εφημερίδα, που προσθέτει ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνει μια εμφάνιση φέτος αντί του Άντριαν Σούτιλ.

Πάντως, στη Sauber αυτή τη στιγμή όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Η ομάδα του Χίνβιλ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους οδηγούς της, με τον Σούτιλ και τον Εστεμπάν Γκουτιέρεζ να μην έχουν βέβαιο το μέλλον τους, ενώ... καραδοκούν για μία θέση οι Σεργκέι Σιρότκιν και Σιμόνα ντε Σιλβέστρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!