Στο τιμόνι της Seat ο Γιάννης Ιακωβίδης

Στο τιμόνι της Seat ο Γιάννης Ιακωβίδης
Νέος Γενικός Διευθυντής της SEAT Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ είναι πλέον ο κ. Γιάννης Ιακωβίδης.

Ο κ. Γιάννης Ιακωβίδης είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της SEAT Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ, του Επίσημου Εισαγωγέα Αυτοκινήτων SEAT στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη.

Ο κ. Ιακωβίδης διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων. Το τελευταίο διάστημα κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην ΤΕΟRΕΝ MOTORS, επίσημου εισαγωγέα της Renault & Dacia στην Ελλάδα. Σπούδασε Οικονομικά και για τρία χρόνια κατείχε την θέση του Γενικού Γραμματέα στον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτ/των.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SEAT Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, κ. Γιώργος Βασιλάκης, με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Ιακωβίδη στη θέση του Γενικού Διευθυντή δήλωσε: «Σε μια δύσκολη περίοδο για την αγορά αυτοκινήτου, επενδύουμε σε ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο μας, με σκοπό όχι μόνο τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της εταιρείας μας, αλλά και την αξιοποίηση όλων των μελλοντικών ευκαιριών ανάπτυξης. Καλωσορίζω τον κ. Ιακωβίδη στην εταιρεία μας και είμαι σίγουρος ότι με τον πλούτο της εμπειρίας και τις γνώσεις του, θα συμβάλλει στην υλοποίηση των στρατηγικών μας επιδιώξεων».

Ο κ. Γιάννης Ιακωβίδης δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και πρόκληση για μένα να εργασθώ σε μία τόσο σημαντική εταιρεία όπως η SEAT. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Γιώργο Βασιλάκη για τη θέση που μου εμπιστεύθηκε και πιστεύω ότι σύντομα, με τη συνεργασία όλων των συναδέλφων μου και των αντιπροσώπων της εταιρείας μας, θα φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!