Η Porsche Macan… πρήστηκε

Η Porsche Macan… πρήστηκε
Οι Ρώσοι βελτιωτές βάζουν χέρι στη νέα Porsche Macan και δείτε πως την έκαναν.

Τα ακριβά αυτοκίνητα κάνουν καλές δουλειές στη Ρωσία και φυσικά αυτό το έχουν καταλάβει αρκετοί που ασχολούνται με το αυτοκίνητο. Ένας από αυτούς είναι ο βελτιωτικός οίκος TopCar, ο οποίος φροντίζει να κάνει ξεχωριστά αυτοκίνητα επιδόσεων όπως η Porsche Macan.

Το κιτ που διαθέτουν για το συγκεκριμένο μοντέλο αφορά το εξωτερικό και το εσωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, με τις αλλαγές στην αεροδυναμική του μοντέλου να είναι έντονες.

Τεράστιοι θόλοι που συνδυάζονται με ανάλογων διαστάσεων τροχούς ελαφρού κράματος και μεγάλες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το γεγονός ότι αυτή η Macan διαφέρει σημαντικά από την εργοστασιακή της έκδοση.

Αρκετά είναι και τα στοιχεία carbon που συναντάμε στο αμάξωμα, ενώ στο πίσω μέρος εντύπωση προκαλεί ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με το επιθετικό diffuser και τις μεγάλες αεροτομές στην κορυφή και στη μέση της πέμπτης πόρτας.

Φυσικά, τα logo της εταιρείας έχουν αντικαταστήσει τα εργοστασιακά της Porsche, κάνοντας ολοκληρωτική τη μεταμόρφωση του αυτοκινήτου, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, όπου κυριαρχούν το δέρμα σε μπλε απόχρωση, ίδια με του αμαξώματος και τα διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου και carbon.

Η επίσημη παρουσίαση της βελτιωμένης Porsche Macan θα γίνει από την TopCar την ερχόμενη εβδομάδα στην έκθεση της Μόσχας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!