Συνεχίζει με ποινή ο Οζιέ

Νίκος Τσιώκος
Συνεχίζει με ποινή ο Οζιέ
Με ποινή δέκα λεπτών θα συνεχίσει ο Σεμπαστιάν Οζιέ το Ράλι Γερμανίας, μετά το ατύχημα που είχε την Παρασκευή (22/8). «Χάσαμε τον αγώνα», δήλωσε απογοητευμένος ο Γάλλος.

Οδηγούσε την... κούρσα με 5.5 δεύτερα διαφορά από τον Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, όμως ο Σεμπαστιάν Οζιέ είχε ατύχημα στην τελευταία ειδική διαδρομή της πρώτης ημέρας του Ράλι Γερμανίας. Ο Γάλλος βγήκε εκτός δρόμου δίχως να υποστεί το παραμικρό, ενώ δεν υπέστη ζημιά ούτε το Polo R.

Έτσι, θα συνεχίσει τον αγώνα το Σάββατο (23/8), αλλά με ποινή δέκα λεπτών, που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει ούτε τη δεκάδα. Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος, ο οποίος ελπίζει σε βαθμούς στην Power Stage. «Έκανα λάθος όταν φρέναρα αργά στη στροφή. Ήταν ένα είδος τυφλής στροφής, όπου το πρωί φρέναρα νωρίς.

Στην επανάληψη ήθελα να είμαι πιο ακριβής, αλλά ήμουν αργός. Δεν ήταν μεγάλο λάθος, όμως ο δρόμος στένευε και βγήκα εκτός. Πρέπει να είμαι χαρούμενος που δεν ήταν χειρότερες οι συνέπειες και δεν υπέστη ζημιά το αυτοκίνητο.

Χάσαμε τον αγώνα, αλλά τίποτα περισσότερο. Θα δω τη διαφορά, όμως νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για να μπω στη δεκάδα. Οι μόνοι βαθμοί που μπορώ να πάρω αυτό το τριήμερο είναι στην Power Stage», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!