BMW 2 Active Tourer 7θέσια

BMW 2 Active Tourer 7θέσια
Την πρακτικότερη με 7 θέσεις έκδοση της σειράς 2 Active Tourer ετοιμάζει η BMW.

Μετά την παρουσίαση της πρακτικής -έτσι και αλλιώς- σειράς 2 active Tourer, η BMW έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερους πόντους σε αυτόν τον τομέα στο συγκεκριμένο μοντέλο, ετοιμάζοντας την 7θέσια εκδοχή του.

Στόχος της γερμανικής φίρμας ήταν να δημιουργήσει ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με μεγάλη ευελιξία στο εσωτερικό του, ικανό να προσφέρει το κάτι παραπάνω όσον αφορά τις μεταφορικές του δυνατότητες.

Το μήκος της νέας 2 Active Tourer μεγάλωσε, όπως επίσης και οι δυο πίσω πόρτες, έτσι ώστε να προσφέρουν ευκολότερη πρόσβαση σε αυτούς που θα επιβιβαστούν στη νέα τρίτη σειρά καθισμάτων, που είναι ικανή να φιλοξενήσει δυο ανθρώπους.

Φυσικά εκτός από το προφανές όφελος σε χώρους, η BMW υποχρεώθηκε με την διεύρυνση των διαστάσεων να αλλάξει και την αισθητική του μοντέλου, η οποία μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτική. Ας ελπίσουμε να είναι προς μεγάλο όφελος των χώρων, αφού, με την 7θέσια έκδοση του μοντέλου να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά στοιχεία του που να μας το επιβεβαιώνουν.

Οι κινητήρες που θα συνοδεύουν τη νέα αυτή 7θέσια έκδοση, είναι o 1.5 βενζίνης με 136 ίππους και 220 Nm ροπής, ο ισχυρότερος 2λιτρος επίσης βενζίνης με 231 ίππους και 350 Nm ροπής και ο 2λιτρος diesel με 150 ίππους και 330 Nm ροπής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!