Seat Leon Cupra 280 Sub8 για το ρεκόρ στο ‘Ring

Seat Leon Cupra 280 Sub8 για το ρεκόρ στο ‘Ring
Στον αγώνα για τον καλύτερο χρόνο στο ‘Ring η Seat παρουσιάζει μια νέα έκδοση του Leon Cupra 280.

Το Seat Leon Cupra 280 ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με κίνηση εμπρός, το οποίο με χρόνο 7:58:4 έσπασε το φράγμα των οκτώ λεπτών στο Nurburgring. Ακολούθησε όμως η Renault με μια «γυμνή» έκδοση του Megane με ενισχύσεις σε φρένα, αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής και ειδικά ελαστικά που κατέρριψε αυτόν τον χρόνο, σημειώνοντας 7:54:3.

Έτσι, η Seat επιστρέφει με μια έκδοση Sub8 ή αν θέλετε ένα πακέτο επιδόσεων του Leon Cupra 280, στο οποίο περιλαμβάνονται μεγαλύτεροι δίσκοι φρένων εμπρός 370 χιλ. που συνδυάζονται με εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo και τετραπίστονες πίσω.

Επίσης, στο πακέτο αυτό υπάρχουν και ζάντες ελαφρού κράματος, σε μαύρο ή πορτοκαλί, με διάσταση 19 ιντσών, όπως και πλαϊνά αεροδυναμικά βοηθήματα, με την τιμή του πακέτου να φτάνει στα 2.500 ευρώ

Επιπλέον προσφέρει τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2, ίδια ακριβώς με αυτά που «φοράει» το Megane RS 275 Trophy, σε χαμηλότερη όμως τιμή, στα 570 ευρώ, ενώ με 1.550 ευρώ μπορείτε να προσθέσετε τα μονοκόμματα θερμαινόμενα μπάκετ καθίσματα, με επένδυση αλκαντάρα και κεντημένο το λογότυπο Cupra επάνω τους. Επίσης στο χειμερινό αυτό πακέτο περιλαμβάνονται και θερμαινόμενα μπεκ για τα καθαριστικά των φώτων.

Τέλος, προς 600 ευρώ διατίθεται και το πακέτο εξωτερικής βαφής σε Black-Line ή White Line. Σίγουρα θα ακολουθήσουν αρκετά έξτρα ακόμα, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο η Seat με το Leon Cupra 280 να επιστρέψει στο Nurburgring για να πάρει πίσω τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου με κίνηση εμπρός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!