Το εσωτερικό του νέου Kia Sorento

Gazzetta team
Το εσωτερικό του νέου Kia Sorento
Η Kia δίνει το πρώτο επίσημο σκίτσο του εσωτερικού του νέου Sorento.

Μόλις λίγες ημέρες πριν σας είχαμε παρουσιάσει τα σκίτσα του νέου Kia Sorento. Τότε από το παζλ έλειπε το εσωτερικό, το οποίο πρόσθεσε μόλις σήμερα η κορεατική φίρμα.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, το εσωτερικό του νέου Sorento αναμένεται να ανεβάζει τον πήχη στον τομέα της ποιότητας και της πολυτέλειας, ενώ όπως είναι εμφανές βελτιωμένη θα είναι και η εργονομία.

Το νέο Sorento υιοθετεί τα πρότυπα της οδηγοκεντρικής σχεδίασης στην καμπίνα του, ενώ όλα μοιάζουν πλέον πιο απλοποιημένα, με λιγότερα πλήκτρα ελέγχου και περισσότερη τεχνολογία στην υπηρεσία του οδηγού.

Υπεύθυνοι για εσωτερικού είναι η ομάδα σχεδιασμού της Kia με έδρα τη Φρανκφούρτη. Η μεγάλη οθόνη αφής με το σύστημα πολυμέσων είναι κυρίαρχη στο λιτό σε σχεδίαση ταμπλό, ενώ το δερμάτινο τιμόνι με τις τρεις ακτίνες και τα χειριστήρια λειτουργιών χαρίζει μια σπορ νότα στο εσωτερικό.

Το νέο Sorento θα παρουσιαστεί στο τέλος του μήνα στην Κορέα, ενώ στην Ευρώπη θα κάνει την επίσημη πρώτη του εμπρός στο κοινό, στις 2 Οκτωβρίου στην έκθεση του Παρισιού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!