Formula1 μέχρι το 2020 στην Αυστραλία

Νίκος Τσιώκος
Formula1 μέχρι το 2020 στην Αυστραλία
Μέχρι το 2020 θα φιλοξενεία Γκραν Πρι της Formula1 η Αυστραλία, αφού ανανεώθηκε η συνεργασία με τη διοίκηση του σπορ για πέντε ακόμα χρόνια.

Για πέντε ακόμα χρόνια επεκτάθηκε η συνεργασία των διοργανωτών του Γκραν Πρι της Αυστραλίας με τη διοίκηση της Formula1. Το τρέχων συμβόλαιο λήγει το 2015 και οι οπαδοί του σπορ στη χώρα των καγκουρό θα έχουν τη ευκαιρία να βλέπουν τους αγαπημένους τους πιλότους και τις αγαπημένες τους ομάδες μέχρι και το 2020.

«Αυτή είναι μία καταπληκτική ανακοίνωση, που επαναβεβαιώνει τη Μελβούρνη και τη Βικτόρια ως την πρωτεύουσα του αθλητισμού και των γεγονότων παγκοσμίως. Εξασφαλίσαμε συμφωνία πέντε ακόμα ετών για το Γκραν Πρι και μια μεγάλη συμφωνία για τους ανθρώπους της Βικτόρια, που είναι καλύτερη από την υπάρχουσα.

Το καινούριο deal περιλαμβάνει τους ίδιους όρους με το τωρινό συμβόλαιο», ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού της πολιτείας της Βικτόρια, Ντένις Νάπθιν. «Συγχαίρω τη Μελβούρνη για τον άριστο τρόπο που παρουσιάζει τη Formula1 στον κόσμο», δήλωσε από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Μπέρνι Έκλεστοουν.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Άλμπερτ Παρκ φιλοξενεί κάθε χρόνο αγώνες της F1 από το 1996, όταν τους... έκλεψε από την Αδελαΐδα, όπου διεξήχθη το GP της Αυστραλίας από το 1985 μέχρι το 1995.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!