Το ατύχημα του Κούμπιτσα (vid)

Νίκος Τσιώκος
Το ατύχημα του Κούμπιτσα (vid)
Δείτε το ατύχημα του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, που βγήκε εκτός δρόμου στην πέμπτη ειδική της Φινλανδίας και έσπασε την μπροστινή αριστερή ανάρτηση.

Άτυχος στάθηκε ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα τη δεύτερη ημέρα του Ράλι Φινλανδίας. Ο Πολωνός βγήκε εκτός δρόμου στην πέμπτη ειδική διαδρομή, με αποτέλεσμα να σπάσει την μπροστινή αριστερή ανάρτηση του Ford Fiesta RS, που οδηγούσε.

Το αυτοκίνητό του τούμπαρε, ο ίδιος και ο συνοδηγός του δεν έπαθαν το παραμικρό και το πολωνικό πλήρωμα θα συνεχίσει αύριο τον αγώνα. Όμως, έχει χάσει αρκετό χρόνο και βρίσκεται στην 59η θέση της γενικής κατάταξης.

«Ένα κομμάτι πληροφοριών έλειπε και πήγα με φουλ γκάζι και υψηλή ταχύτητα. Βγήκα εκτός δρόμους και πήγα στο γρασίδι. Χτυπήσαμε κάτι με το αριστερό μπροτινό μέρος και το αυτοκίνητο έκανε τούμπες στον αέρα.

Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψω αυτά τα πράγματα, καθώς δεν είμαι αρκετά έμπειρος. Χθες δεν πήραμε ρίσκα και οδηγήσαμε πολύ καλά. Σήμερα, ενώ κάναμε το ίδιο, τελειώσαμε πολύ νωρίς. Αύριο πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση», δήλωσε ο Κούμπιτσα μετά το συμβάν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ατύχημα του άλλοτε πιλότου της Formula1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!