Το εσωτερικό του νέου Land Rover Discovery (video)

Το εσωτερικό του νέου Land Rover Discovery (video)
Με μπόλικο καμουφλάζ και ακόμα σε στάδιο εξέλιξης, το νέο Discovery μας αποκαλύπτει πίσω από τα αυτοκόλλητά του την διάταξη του εσωτερικού του.

Στις φωτογραφίες του νέου Discovery που κυκλοφόρησαν, φαίνεται πολύ έντονα το καμουφλάζ που το καλύπτει, αλλά και πίσω από αυτό -αχνά- οι γραμμές του και το σημαντικότερο η διάταξη του εσωτερικού του.

Πρόκειται για μια τυπική διάταξη 5+2 θέσεων, όπως ακριβώς και στο πρωτότυπο που μας είχε αποκαλύψει πριν καιρό και μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Ενδεχομένως να μην είναι τόσο διαστημικό, με όλες αυτές την τεχνολογία και τις ευκολίες που βλέπετε στο βίντεο του πρωτότυπου, αλλά μπορείτε από αυτό να κρατήσετε την διάταξη και τους διαθέσιμους χώρους, οι οποίοι αναμένεται να είναι ακριβώς ίδιοι.

Το νέο Discovery βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης με τις δοκιμές να έχουν γίνει πιο έντονες και να εστιάζουν στη βελτίωση των λεπτομερειών, αφού το αυτοκίνητο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, με τη νέα γενιά κινητήρων βενζίνης και diesel, Ingenium.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!