Ήρθε το Nissan Juke με τιμή από 16.590 ευρώ

Ήρθε το Nissan Juke με τιμή από 16.590 ευρώ
Το ανανεωμένο Nissan Juke ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά με τιμή που εκκίνησης τα 16.590 ευρώ.

Με αρκετές αλλαγές, αισθητικές και το σημαντικότερο μηχανικές, το ανανεωμένο Juke είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Η σπουδαιότερη προσθήκη στη γκάμα των κινητήρων είναι αυτή του τούρμπο 1,2 λίτρων με τους 115 ίππους και τα 190 Nm ροπής, που έρχεται να αντικαταστήσει τον μέχρι σήμερα πρωταγωνιστή στη γκάμα του ιαπωνικού crossover, ατμοσφαιρικό 1,6 λίτρων.

Ο νέος τούρμπο υπερτερεί σε όλους τους τομείς, με καλύτερα χαρακτηριστικά απόδοσης, αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπή ρύπων. Η βασική τιμή του μαζί με το όφελος απόσυρσης είναι 17.460 ευρώ.

Μια βελτιωμένη εκδοχή του τούρμπο 1.6 αλλά με 117 ίππους έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των βενζινοκινητήρων. Αυτός συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τύπου CVT, με την βασική τιμή του να είναι 16.590 ευρώ.

Ο μικρός diesel κινητήρας της Nissan με τα 1,5 λίτρα και τους 110 ίππους, με τη χαμηλή κατανάλωση και την εκπομπή CO2 που περιορίζεται κάτω από το ψυχολογικό, αλλά και οικονομικό όριο των 100 γρ./χλμ. και απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας, έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα του ανανεωμένου Juke.

Τιμή εκκίνησης για την diesel έκδοση, μαζί με το όφελος απόσυρσης έχουν οριστεί τα 17.480 ευρώ. Τέλος να σημειώσουμε ότι το ανανεωμένο Juke διατίθεται σε πέντε εξοπλιστικές εκδόσεις, ενώ ως έξτρα έχει και μια μεγάλη γυάλινη οροφή.

Στις σημαντικές βελτιώσεις θα πρέπει να προσθέσουμε και την αναβάθμιση κατά 40% του όγκου του χώρου αποσκευών, η τιμή του οποίου ανέρχεται στα 354 λίτρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!