Αλλαγή ημερομηνίας στη Μαλαισία για Formula E

Νίκος Τσιώκος
Αλλαγή ημερομηνίας στη Μαλαισία για Formula E
Σε αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα της Μαλαισίας προχώρησαν οι άνθρωποι της Formula E, καθώς τη μετέφεραν από τις 18 Οκτωβρίου στις 22 Νοεμβρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νεοσύστατου πρωταθλήματος Formula E έχει ξεκινήσει και οι άνθρωποι του σπορ ανακοίνωσαν μία αλλαγή ημερομηνίας. Αυτή έχει να κάνει με τον αγώνα της Μαλαισίας, που μεταφέρθηκε από τις 18 Οκτωβρίου στις 22 Νοεμβρίου, όπως επιβεβαιώθηκε από τη FIA και την τοπική ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Ο Πρωθυπουργός ήταν θεμελιώδης για τη Formula E στη Μαλαισία, μετά από μακρά σύσκεψη με την FIA και την τοπική ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Formula E αποφάσισε να επαναπρογραμματίσει το ιΠρι της Πουτραγάγια», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του αθλήματος, Αλεχάντρο Αγκάγκ.

Όσο για την πρεμιέρα, αυτή θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου στο Πεκίνο της Κίνας, ενώ η δράση εκτός από τη Μαλαισία θα συνεχιστεί και σε Ουρουγουάη, Αργεντινή, ΗΠΑ, Μονακό, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί μία ακόμα τοποθεσία για να διεξαχθεί αγώνας στις 14 Φεβρουαρίου 2015.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!