Ιπτάμενη η Mustang SVT στο Nurburgring (video)

Ιπτάμενη η Mustang SVT στο Nurburgring (video)
Μηχανικοί και οδηγοί της Mustang δοκιμάζουν τον εαυτό τους και το αυτοκίνητο πέρα από το όριο, με την ειδική έκδοση SVT να πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις στο Nurburgring.

Η καλή έκδοση της Mustang περνάει ώρες εξέλιξης στο Nurburgring, με τους μηχανικούς του τμήματος SVT (Special Vehicle Team) να ψάχνουν τις μικρορυθμίσεις που θα δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Αυτή η Mustang όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε στο βίντεο, ακούγεται θαυμάσια. Οι μεγάλοι κινητήρες που χρησιμοποιούν παραδοσιακά οι Αμερικανοί στα αυτοκίνητά τους, βρήκαν θέση και κάτω από το εμπρός καπό της νέας Mustang.

Έτσι, η ειδική έκδοση SVT αναμένεται να χρησιμοποιεί τον ατμοσφαιρικό V8 των 5,0 λίτρων της Ford, ο οποίος θα αποδίδει με τις κατάλληλες βελτιώσεις από το τμήμα εξέλιξης, περισσότερους από τους 435 ίππους και τα 540 Nm ροπής που είναι διαθέσιμα στην εργοστασιακή Mustang GT.

Το πρωτότυπο εντοπίστηκε στο Nurburgring, με πολύ καμουφλάζ, που αφήνει όμως σε κοινή θέα, την μεγάλη μάσκα που κατεβαίνει χαμηλά στην άσφαλτο και χαρίζει καλύτερη αεροδυναμική και ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες. Επίσης, ένα diffuser στο πίσω μέρος συναντά τις τέσσερις εξατμίσεις με τον εξαιρετικό ήχο.

Η Mustang SVT / GT350 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, με τις πρώτες εκτιμήσεις από τους Αμερικανούς σχετικά με την τιμή της εκεί, να κάνουν λόγο για περίπου 32.000 δολάρια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!