Λάουντα: «Μαλ...ιες οι φήμες για Φέτελ»

Νίκος Τσιώκος
Λάουντα: «Μαλ...ιες οι φήμες για Φέτελ»
Ο Νίκι Λάουντα διέψευσε τις όποιες φήμες περί ενδιαφέροντος της Mercedes για τον Σεμπάστιαν Φέτελ τονίζοντας πως αυτές είναι μαλ...ιες.

Έντονες ήταν οι φήμες πριν από το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας που ήθελαν τη Mercedes να ενδιαφέρεται για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Σε αυτές απάντησε ο Νίκι Λάουντα στο περιθώριου του GP στη Βουδαπέστη, τις διέψευσε και τόνισε πως είναι μαλ...ιες. «Είναι μαλ...ιες. Μπορώ να πω ότι κανένας από αυτή την ομάδα δεν έχει μιλήσει μαζί του.

Γιατί να να θέλουμε; Έχουμε ήδη τους δύο καλύτερους πιλότους. Γιατί να θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό;», ανέφερε ο Αυστριακός. Από την πλευρά του ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δε θέλησε να πει κάτι για τις εν λόγω φήμες. «Κάθε προσφορά πρέπει να εξεταστεί, αλλά τίποτα δεν αλλάζει.

Προς το παρόν δε μιλάω γι' αυτά τα πράγματα», ήταν τα λόγια του Γερμανού. Πάντως, υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Φέτελ με τη Red Bull λήγει στο τέλος του 2015, όπως και αυτό του Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes, καθώς και ότι υπάρχει και η φημολογία για την προσπάθεια της McLaren να τον δελεάσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!