Η επιστροφή του Mad Max (video)

Η επιστροφή του Mad Max (video)
Η τέταρτη ταινία στη σειρά του Mad Max ετοιμάζεται με το trailer να συναρπάζει και σίγουρα να προϊδεάζει για τη δράση που θα ακολουθήσει.

Ο Mad Max επιστρέφει ξανά στις μεγάλες αίθουσες του κινηματογράφου για την τέταρτη σειρά της ταινίας που απέκτησε πολλούς θαυμαστές και σίγουρα θα ακούσουν με ενθουσιασμό αυτή την είδηση.

Η πρώτη ταινία με ήρωα τον Mad Max γυρίστηκε και παίχτηκε στο 1979, σχεδόν 35 χρόνια πριν, κερδίζοντας τους φίλους της δράσης. Το trailer που κυκλοφόρησε είναι απλώς τέλειο, αφού περιλαμβάνει όλα αυτά που αγαπήσαμε σε αυτή την ταινία.

Πολλά και περίεργα αυτοκίνητα, τόνοι εκρηκτικά, με πολλές φωτιές και αλλόκοτα κουρέματα, είναι πάλι στο προσκήνιο, ανεβάζοντας τον δείκτη του ενδιαφέροντος ψηλά.

Φυσικά και η παρουσία της Charlize Theron ως συμπρωταγωνίστρια του Tom Hardy που υποδύεται τον Mad Max και του George Miller, υπεύθυνου για τις τρεις προηγούμενες ταινίες, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα που θα πρέπει να περιμένουμε.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετή υπομονή, αφού η ταινία υπερπαραγωγή ετοιμάζεται, αλλά έχει πολύ δουλειά ακόμα και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2015.

Δείτε το απίστευτο trailer της νέας ταινίας του Mad Max!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!