Ξεπέρασε τους 400 ίππους η Mercedes A45 AMG

Ξεπέρασε τους 400 ίππους η Mercedes A45 AMG
Μια ακόμα βελτιωμένη έκδοση της A45 AMG ήρθε να προστεθεί στη λίστα, αυτή τη φορά από τον οίκο VATH, με την απόδοση να φτάνει τους 425 ίππους.

Ο 2λιτρος κινητήρας της Mercedes που τοποθετείται στην A45 AMG φαίνεται να αποτελεί το αγαπημένο παιδί των μηχανικών που βγάζουν τα άλογα σαν τα κουνέλια από το καπέλο του μάγου.

Ο βελτιωτικός οίκος VATH δημιούργησε ένα πρόγραμμα που στέλνει την ισχύ του 2λιτρου τούρμπο κινητήρα στους 425 ίππους και την μέγιστη ταχύτητα στα 280 χλμ./ώρα.

Όμως οι αλλαγές δεν περιορίζονται στην απόδοση, αλλά συνδυάζονται και με ένα δυναμικό πακέτο εμφάνισης. Δυο, μεγάλης διαμέτρου απολήξεις της εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι κοσμούν το πίσω μέρος και σε συνδυασμό με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και την μεγάλη αεροτομή χαρίζουν μια δυναμική εικόνα στο αυτοκίνητο.

Νέας σχεδίασης, με μεγάλες εισαγωγές αέρα είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας, όπως επίσης και οι μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών ή εναλλακτικά 20 ιντσών.

Σημαντική δουλειά έχει γίνει και στο στήσιμο του αυτοκινήτου προκειμένου να περνά με καλύτερο τρόπο η αυξημένη δύναμη στο δρόμο. Έτσι, η ανάρτηση αποτελείται πλέον από διαφορετικά αμορτισέρ, πιο σφιχτά και με μικρότερη διαδρομή, που συνδυάζονται με ελατήρια μικρότερου μήκους κατά 65 χιλ. που εκτός από την οδική συμπεριφορά, βελτιώνουν και την εμφάνιση του αυτοκινήτου, που τώρα «κάθεται» πολύ πιο χαμηλά στο δρόμο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!