Fiat 500L Vans… κυνηγώντας τα κύματα

Fiat 500L Vans… κυνηγώντας τα κύματα
Ένα πρωτότυπο, ειδικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για τον διαγωνισμό surfing στην Αμερική, βασισμένο στο Fiat 500L.

500L Vans λέγεται το πρωτότυπο που δημιούργησε η Fiat ειδικά για το διαγωνισμό surfing που θα στην Αμερική. Την ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των Vans, τόσο στους skaters όσο και στους surfers, χρησιμοποίησε ως έμπνευση η Fiat για τη δημιουργία αυτού του πρωτότυπου μοντέλου.

Σχεδιάστηκε για όσους περνάνε αρκετό χρόνο στην παραλία και οι μεταφορικές ανάγκες τους είναι αυξημένες, βλέπε σανίδες και λοιπά περιφερειακά που κουβαλάνε οι surfers.

Ωστόσο, η σχεδίαση δεν περνά σε δεύτερη μοίρα έναντι της πρακτικότητας, αφού το πρωτότυπο αυτό Fiat διακρίνεται για την αισθητική του. Νεανικές και φουτουριστικές γραμμές, με φώτα LED που το καθιστούν ξεχωριστό, αλλά και χρωματισμούς αρμονικά δεμένους με τη θάλασσα, σε ένα συνδυασμό του λευκού με το μπλε.

Παιχνιδιάρικο είναι και το εσωτερικό, με πολλά αυτοκόλλητα στο ταμπλό του και ειδικές επενδύσεις στα καθίσματα, που χαρίζουν στο 500L Vans έξτρα προστασία, αλλά και μια νεανική φωτεινή εικόνα.

Κάτω από το μικρό εμπρός καπό του θα βρίσκεται ένας τούρμπο κινητήρας βενζίνης 1,4 λίτρων με απόδοση 160 ίππων, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Το Fiat 500L Vans θα παρουσιαστεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση που θα διαρκέσει από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου και μετά θα ενσωματωθεί στη γκάμα της Fiat.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!