Η Subaru ετοιμάζεται για το S4

Η Subaru ετοιμάζεται για το S4
Στις 25 Αυγούστου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου σπορ σεντάν μοντέλου που ετοιμάζει η Subaru με την ονομασία WRX S4.

Με μια φωτογραφία στο σκοτάδι, μια απλή σκιά του αυτοκινήτου που ετοιμάζει, επιχειρεί να εξιτάρει το ενδιαφέρον μας η Subaru, ενόψει της παρουσίασης που θα κάνει στις 25 Αυγούστου.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια έκδοση του WRX αποκλειστικά για την Ιαπωνία, με το S4 να προέρχεται από τον αριθμό των θυρών. Ο κινητήρας αναμένεται να είναι ο 2λιτρος Boxer με τους 272 ίππους στις 5.600 σ.α.λ. και τα 350 Nm ροπής στις 2.000 σ.α.λ. με τη διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 5,2 δλ. σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Το ιαπωνικό teaser δεν μαρτυρά πολλά, αλλά περιμένουμε αυτή η ειδική έκδοση Subaru να συνδυάζεται και με ένα αυτόματο 8αρι κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά να διαθέτει και περισσότερη πολυτέλεια και στοιχεία που θα το καθιστούν πιο άνετο από τις σκληροπυρηνικές εκδόσεις του.

Φυσικά, η τετρακίνηση, βασικό χαρακτηριστικό όλων των WRX θα είναι και εδώ στάνταρτ, συνδυάζοντας τη δυναμική με την ασφάλεια στον τρόπο κίνησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!