Νέο Mercedes Vito στις 28 Ιουλίου

Νέο Mercedes Vito στις 28 Ιουλίου
Την παρουσίαση του νέου επαγγελματικού Vito, την οποία έχει προγραμματίσει για τις 28 Ιουλίου, προαναγγέλλει η Mercedes-Benz.

Σιγή ιχθύος κρατά η Mercedes-Benz σχετικά με το νέο της επαγγελματικό μοντέλο. Οι πληροφορίες που συνοδεύουν την προαναγγελία της παρουσίασης του νέου Vito είναι ελάχιστες.

Οι Γερμανοί εστιάζουν απλώς στην αναβάθμιση της ποιότητας, η οποία θα θέσει νέα στάνταρτ στην κατηγορία και θα συνοδεύεται με αρκετές καινοτομίες, έμφαση στην οικονομία, αλλά και μεγάλη ευελιξία στον τομέα των χώρων και της διαμόρφωσης του αυτοκινήτου.

Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να προέρχεται από την «αδελφή» V-Class, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να διεκδικούν οι εκδόσεις με το μοτέρ των 2,1 λίτρων με διαφορετικές αποδόσεις. Στην πρώτη έκδοση οι ίπποι θα είναι 136 και η ροπή θα 330 Nm, στην αμέσως επόμενη η ισχύς ανεβαίνει στους 163 ίππους, με τη ροπή να αγγίζει τα 380 Nm και στην κορυφαία η απόδοση φτάνει τους 190 ίππους και τα 440 Nm ροπής.

Η παρουσίαση του νέου Vito έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα το απόγευμα. Μέχρι τότε, μένουμε σε αυτά που μαρτυρούν οι πρώτες «καμουφλαρισμένες» εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, τη νέα μάσκα και τα πίσω κάθετα φωτιστικά σώματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!