Ο Darth Vader οδηγεί… Corvette

Ο Darth Vader οδηγεί… Corvette
Ο Darth Vades επιστρέφει και είναι πιο δυνατός από ποτέ, φέρνει όπως πάντα το κακό μαζί του, αλλά και ένα κορυφαίο αυτοκίνητο…

Ο άρχοντας του σκότους, ο κυρίαρχος των κακών δυνάμεων επιστρέφει δυναμικά, με τους φανατικούς φίλους της σειράς Star Wars να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά η Mattel που έχει τα δικαιώματα της ταινίας και των προϊόντων που έχουν σχέση με αυτή, δημιούργησε ένα αυτοκίνητο μοναδικό, με βάση την Corevette C5.

Φυσικά, το τελικό αποτέλεσμα σε τίποτα δεν θυμίζει τον αμερικάνικο θρύλο της αυτοκίνησης, με το σύνολο των αλλαγών να συνθέτων ένα σύνολο βγαλμένο κατευθείαν από τον «Πόλεμο των Άστρων».

Εκτός από τις εμφανείς αισθητικές αλλαγές το μοναδικό αυτό πρωτότυπο που κατασκευάστηκε ώστε να προωθήσει το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει από το φθινόπωρο, έχει κινητήρα από C6 με περισσότερους από 550 ίππους και μέγιστη ταχύτητα που αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα.

Το συγκεκριμένο, κανονικών διαστάσεων αυτοκίνητο, αναμένεται να κοσμεί κάθε εκδήλωση σχετική με την ταινία, πριν περάσει στα χέρια και το γκαράζ κάποιου φανατικού συλλέκτη.

Για τους υπόλοιπους μικρούς και γιατί όχι, μεγάλους φίλους του Star Wars υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουν αυτό το αυτοκίνητο, κατασκευασμένο από την Hot Wheels, σε κλίμακα 1:64, έναντι 40 δολαρίων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!