Έρχεται το άγριο Nissan Note Nismo

Έρχεται το άγριο Nissan Note Nismo
Η Nissan αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου σπορ Note Nismo, της γρήγορης εκδοχής του πολυχρηστικού μοντέλου της.

Η διάθεση του Note Nismo θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο, σε δυο εκδόσεις, Nismo και Nismo S. Ο κινητήρας που θα χρησιμοποιούν θα είναι ένας βελτιωμένος βενζίνης, που θα συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με πέντε σχέσεις.

Ωστόσο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ανακοινώθηκαν ακόμα, με την πρώτη επαφή να αφορά μόνο την αισθητική του. Οι διαφορές σε σχέση με το απλό Note είναι άμεσα ορατές, με τους νέους, μεγάλους προφυλακτήρες και τις ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα να μην αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης για τη διαφορετικότητα του μοντέλου.

Την εικόνα συμπληρώνουν, τα πλαινά αεροδυναμικά βοηθήματα και η «φτερούγα» στο πίσω μέρος, όπως και οι κόκκινες λεπτομέρειες που συναντάμε στους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, αλλά και χαμηλά, περιμετρικά του αμαξώματος.

Οι μεγάλες νέας σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος συνοδεύονται από νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, όπως ανακοινώνει η Nissan, με το Nismo να κάθεται πιο χαμηλά στο δρόμο.

Ο πρόεδρος της Nismo, Shoichi Miyatani δήλωσε «γιορτάζουμε τα 30 χρόνια Nismo και για το λόγο αυτόν έχουμε κάνει σπουδαία σχέδια πάνω στα αυτοκίνητα της γκάμας μας. Το Note Nismo που σας παρουσιάζουμε είναι χαρακτηριστικό δείγμα της φιλοσοφία Nismo, που συνδυάζει τους αγώνες με το DNA της Nismo πάνω σε ένα εμπορικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής όπως το Note».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!