Ένας σκορπιός… για φίλημα

Ένας σκορπιός… για φίλημα
Ένα 500αράκι του 1970 replica Abarth κάνει το γύρο του διαδικτύου, στις σελίδες πώλησης μεταχειρισμένων, αναζητώντας ιδιοκτήτη.

Ο σκορπιός της Abarth βρίσκεται πάντα σε περίοπτη θέση στα όνειρα αυτών που λατρεύουν τα αυτοκίνητα. Ειδικά αν το σηματάκι του κοσμεί το απόλυτο μικρό της Fiat, το 500αράκι, το καλό του 1970, τότε υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι για να το επιθυμείς.

Πρόκειται για μια replica του Fiat 500 Abarth 695 SS, που δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητο. Με πολλές όμορφες λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν το γρήγορο μικρό της Abarth, αλλά και βελτιωμένο κινητήρα, που έχει πάει από τα 500 στα 700 κ.εκ. όπως αναφέρεται στην αγγελία.

Ειδικά πιστόνια, ελαφρύτερος σφόνδυλος, χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, χαμηλότερη ανάρτηση, φαρδύτεροι τροχοί, και ανοιχτό καπό πίσω, όπως στο αγωνιστικό, για καλύτερη ψύξη του κινητήρα, που μοιάζει από μακριά για μεγάλη αεροτομή.

Ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι ταξιδεύεις άνετα με 130 χλμ./ώρα, ενώ μπορείς να πας και πολύ πιο γρήγορα αν το θελήσεις. Ωστόσο, δεν ανακοινώνει τίποτα σχετικά με την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου, αφήνοντας μόνο υποσχέσεις για την πολύ καλή απόδοση και τον εξαιρετικό ήχο που συνοδεύει αυτό το εντυπωσιακό μικρό με σήμα τον σκορπιό.

Απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί ευκαιρία, αλλά αποτελεί μια καλή βάση και με λίγη δουλίτσα… έρχεται. Ενδεικτικά η τιμή που ζητάει ο ιδιοκτήτης για το αυτοκίνητο είναι 10.770 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!