Ο John Terry «σκοράρει» διπλά

Ο John Terry «σκοράρει» διπλά
Δυο νέα αυτοκίνητα αγόρασε ο αρχηγός της Τσέλσι, John Terry, ξοδεύοντας περισσότερα από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ο αρχηγός της Τσέλσι, John Terry διανύει μια χαλαρή περίοδο και φαίνεται να το απολαμβάνει. Πρόσφατα λοιπόν, απαθανατίστηκε με δυο νέα υπερπολυτελή αυτοκίνητα. Πρόκειται για μια Rolls-Royce αξίας 235.000 λιρών στη Αγγλία και ένα εντυπωσιακό Range Rover Overfinch, η τιμή του οποίου ανέρχεται στις 140.000 λίρες.

Όπως μαρτυρά και η αμφίεσή του, με σαγιονάρες και σορτσάκι, η φωτογραφία τραβήχτηκε κοντά στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, όταν ο John Terry, με τα ρούχα της δουλειάς ακόμα έβγαινε από την pub της γειτονιάς με τη σύντροφό του.

Στην άλλη φωτογραφία της επιβίβασης στη Rolls-Royce, ο John Terry μαε κάνει μια επίδειξη του τρόπου που πρέπει να μπεις σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αφού πρώτα θα πρέπει να καθίσεις και μετά να βάλεις τα πόδια σου.

Την επόμενη μέρα ο αρχηγός της Τσέλσι κατέφθασε στο ίδιο μέρος, με διαφορετικό όμως αυτοκίνητο, μια ειδική έκδοση Overfinch του πολυτελούς 4x4 Range Rover, που διακρίνεται για τις εντυπωσιακές διαστάσεις του, αλλά και τις αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί σε επίπεδο εμφάνισης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!