BMW M235i Track Edition… για την πίστα

BMW M235i Track Edition… για την πίστα
Μια ειδική έκδοση για πίστα, δημιούργησε πάνω στην 235i η BMW η παραγωγή της οποίας θα είναι περιορισμένη και θα έχει προορισμό, αρχικά την Ολλανδία.

Αυτή είναι η ειδική έκδοση την οποία η BMW περιγράφει ως «αποκλειστική» και «σπορ» εκδοχή της M235i Coupe. Η Track Edition περιλαμβάνει πακέτο αμαξώματος M Performance, με εμπρός στο πλάι και πίσω αεροδυναμικά βοηθήματα.

Επίσης, η μάσκα είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα, με την εξάτμιση να είναι νέα από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ το αυτοκίνητο πατά τώρα σε τροχούς 19 ιντσών. Στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζονται στα πεντάλ αλουμινίου, τις επενδύσεις από carbon και αλκαντάρα στο χειρόφρενο και το τιμόνι, το οποίο διαθέτει επιπλέον και οθόνη πληροφοριών.

Ο 3λιτρος 6κύλινδρος κινητήρας TwinPower Turbo αποδίδει 326 ίππους και 450 Nm ροπής. Η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων με οκτώ σχέσεις, με την επιτάχυνση από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα να έρχεται σε 4,8 δλ. και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Διερευνητικά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ειδική αυτή έκδοση για πίστα της 235i Coupe θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο σε 12 μονάδες στην Ολλανδία, με τιμή που φτάνει τα 83.000 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!