Στην παραγωγή η νέα Bentley SUV

Γιώργος Βαρίνος
Στην παραγωγή η νέα Bentley SUV
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Bentley ξεκίνησε την παραγωγή του νέου της μοντέλου. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές SUV στην μεγάλη κατηγορία που θα εφοδιάζεται με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων.

Το είδαμε ως πρωτότυπο στην Γενεύη και θαυμάσαμε το τεράστιο μέγεθός του και την υπερβολική του πολυτέλεια. Η Bentley ξεκίνησε την παραγωγή, όπως όλες οι πληροφορίες μας αναφέρουν. Το σίγουρο είναι πως θα εξοπλίζεται με κινητήρες V-8, V-8 plug-in hybrid, και W-12. Bεβαίως για την Ευρώπη θα υπάρχει και diesel έκδοση, η οποία θα ήταν μια "Bentley-ized "έκδοση του 4.2-λίτρων V-8 TDI κινητήρα της Audi, ο οποίος επίσης, θα εξοπλίσει και την επόμενη Porsche Cayenne.
Η Bentley προβλέπει ότι το V-8 plug-in hybrid,
θα είναι η καλύτερη σε πωλήσεις έκδοση του SUV, με σχεδόν το 30% των πιθανών αγοραστών αφού αυτό έδειξε μια πρόσφατη έρευνας αγοράς. Ο λόγος είναι πως η έκδοση V-8 plug-in hybrid θα είναι σε θέση να καλύψει μέχρι και 30 μίλια με καθαρή ηλεκτρική ενέργεια και μπορεί να γίνει ένα σημαντικό σημείο πώλησης, καθώς πολλές ευρωπαϊκές και ασιατικές πόλεις θα προβούν στη θέσπιση ζωνών κυκλοφορίας οχημάτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Ο Kevin Rose, (Διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ) επιβεβαίωσε επίσης, ότι ένας από τους στόχους είναι να γίνει η έκδοση W-12 το ταχύτερο SUV της αγοράς. Ως πρώτη τιμή της πιο «βασικής» -αν υπάρχει τέτοια- ορίστηκε το ποσό των 22.000€. Θα σας κρατούμε ενήμερους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!