Η BMW ετοιμάζει την τετράθυρη σειρά 1

Η BMW ετοιμάζει την τετράθυρη σειρά 1
Η BMW αναμένεται να διευρύνει τη γκάμα της σειράς 1, προσθέτοντας μια τετράθυρη έκδοση με κίνηση εμπρός.

Με τους άμεσους ανταγωνιστές, Mercedes και Audi, να έχουν ήδη μοντέλα σε αυτή την κατηγορία, τις CLA και A3 Sedan αντίστοιχα, το κενό της BMW φαίνεται μεγάλο.

Αυτό έρχεται να καλύψει η νέα σειρά 1 σεντάν που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017 και θα έχει ως βάση την σειρά 2 Active Tourer. Έτσι, πάνω σε αυτή την πλατφόρμα, η νέα σεντάν σειρά 1 θα διακρίνεται για τους χώρους που θα προσφέρει.

Σύμφωνα με τις ειδικά επεξεργασμένες φωτογραφίες του Ασιάτη σχεδιαστή Theophilus Chin, διακρίνουμε τη δυναμική στη σχεδίαση της σειράς 1 που συνδυάζεται με κομψές λεπτομέρειες και λεπτά και μακριά φωτιστικά σώματα, τόσο εμπρός όσο και πίσω.

Η μετάδοση της κίνησης όπως και στο πολυχρηστικό όχημα της BMW, έτσι και στο τετράθυρο νέο μοντέλο θα περνάει στους εμπρός τροχούς, δηλαδή, εκεί ακριβώς όπου έχουν την κίνηση και οι ανταγωνιστές της.

Όσον αφορά τους κινητήρες, την γκάμα της σειράς 1 σεντάν αναμένεται να απαρτίζουν οι γνωστοί 3κύλινδροι που γνωρίσαμε στο MINI, βενζίνης και diesel, ενώ σίγουρα θα υπάρξει και κάποια πιο ισχυρή εκδοχή, ίσως πάνω στον 2λιτρο κινητήρα του MINI Cooper S.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!