Η Nissan παίζει μπάλα

Η Nissan παίζει μπάλα
Η Nissan είναι πλέον και επίσημα σπόνσορας της Manchester City, αλλά και άλλων ομάδων του City Football Group.

Μετά την ανάληψη της χορηγίας του UEFA Champions League από το 2014 έως το 2018, η Nissan απλώνει τα δίχτυα της και σε συλλόγους, με κοινό παρονομαστή πάντα το ποδόσφαιρο.

Η Nissan λοιπόν έκανε συμφωνία χορηγίας με το City Football Group, έναν οργανισμό που περιλαμβάνει αρκετούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, μεταξύ αυτών και την Manchester City, αλλά και ομάδα στην Ιαπωνία, τη Νέα Υόρκη και την Αυστραλία.

Το συμβόλαιο έχει διάρκεια πέντε ετών και όπως δήλωση ο Carlos Ghosn «αυτή η συνεργασία της Nissan με επένδυση στο ποδόσφαιρο, αναμένεται να αποτελέσει ενδυναμώσει το όνομα της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά». Στόχος της Nissan είναι να αυξήσει το μερίδιό της στην αγορά από 5,5% στο 8%.

Ωστόσο, η Nissan δεν αποσύρεται εντελώς από τα μηχανοκίνητα σπορ, καθώς η θυγατρική της Infiniti παραμένει χορηγός της Red Bull στη Formula1, ενώ και την επόμενη χρονιά θα λάβει μέρος στις 24 Ωρες του Λε Μαν με το αγωνιστικό GT-R.

Τέλος, η Nissan είναι χορηγός και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016, την Ολυμπιακή ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας και του Μεξικού, στο κολεγιακό ποδόσφαιρο της Αμερικής και στο καναδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!