Lotus F1 με 599 ευρώ!

Νίκος Τσιώκος
Lotus F1 με 599 ευρώ!
Αγγελία για τηλεκατευθυνόμενο μονοθέσιο της Lotus F1 με 599 ευρώ υπάρχει σε γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας!

Η car.gr είναι γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, όπου ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει τόσο στους 4 τροχούς όσο και στους 2, αναλόγως βέβαια και την... τσέπη του!

Ωστόσο, υπάρχει λόγος για να προσελκύσει και το ενδιαφέρον παιδιών ηλικίας 3-8 ετών. Αυτός είναι το ξεχωριστό τηλεκατευθυνόμενο μονοθέσιο της Lotus F1 με σήματα γνησιότητας σε όλο το αυτοκίνητο, το οποίο παράγεται στην ιταλία.

Το προϊόν αποτελείται από 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 6 Volt η κάθε μία, που έχει διάρκεια 1,5 ώρα ανάλογα με το βάρος του παιδιού και τον τρόπο χρήσης του, κινείται χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό κιβώτιο ταχυτήτων είτε προς τα εμπρός είτε με όπισθεν και με ταχύτητα 6-8 χιλιόμετρα την ώρα.

Πωλείται από την ιστοσελίδα car4kids.gr και η τιμή του κοστολογείται στα 599 ευρώ, ενώ είναι πολύ εύκολη στη συναρμολόγησή της και συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης.

Μπορείτε να δείτε την εν λόγω αγγελία εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!