Κατέρρευσε στην πίστα η LaFerrari (video)

Κατέρρευσε στην πίστα η LaFerrari (video)
Η LaFerrari γυρίζει στην πίστα της Monza και μας μαγεύει με τον υπέροχο ήχο της, αλλά μας τρομάζει κιόλας με ένα περίεργο περιστατικό.

Η Ferrari ετοιμάζει την ειδική έκδοση LaFerrari XX την οποία περιμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία, αφού το να βελτιώσεις το τέλειο είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

Η Ferrari με την Enzo XXX μας έχει αποδείξει ότι μπορεί και σίγουρα θα τα καταφέρει και με τη LaFerrari. Ωστόσο, πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο δεν υπάρχουν.

Αναμένεται να έχει περίπου της ίδια ισχύ, δηλαδή περισσότερους από 950 ίππους, με την προσοχή να έχει δοθεί στη μείωση του βάρους και το ακόμα καλύτερο στήσιμο, με βελτιώσεις στην ανάρτηση, την αεροδυναμική και νέες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά της συστήματα.

Στο βίντεο που ακολουθεί η LaFerrari γυρίζει στην Monza και εντυπωσιάζει με τον ήχο της, αλλά μας τρομάζει, όταν ένα αναπάντεχο περιστατικό, περίπου στο 2:10, πάνω σε μια στροφή την στέλνει εκτός πορείας. Ο πίσω τροχός φαίνεται να ξεκολλάει από τη βάση του, σαν να κατέρρευσε η ανάρτηση.

Λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό δεν ανακοινώθηκαν, ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η εξέλιξή της LaFerrari XX θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου, αφού στις αρχές του 2015 αναμένεται να παρουσιαστεί, έχοντας προορισμό την πίστα και τα γκαράζ ελάχιστων εκλεκτών πελατών της Ferrari.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!