Έρχεται με 1000 το νέο Opel Corsa OPC

Έρχεται με 1000 το νέο Opel Corsa OPC
Πριν ακόμα παρουσιαστεί επίσημα η νέα γενιά του Corsa, άρχισαν οι συζητήσεις σχετικά με την γρήγορη έκδοση OPC, η οποία αναμένεται να έρθει ενδυναμωμένη.

Το νέο Corsa OPC θα παρουσιαστεί μέσα στο 2015, γεγονός που επιβεβαιώνει και στέλεχος της Opel. Οι άνθρωποι της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας πιστεύουν ότι η γρήγορη έκδοση του Corsa με τα διακριτικά OPC, έχει πιστό κοινό, αφού τα χαρακτηριστικά της είναι πολύ ελκυστικά.

Αυτή την περίοδο το Corsa OPC βρίσκεται σε εξέλιξη και τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα ήταν μεγάλο λάθος από την πλευρά της Opel να μην προχωρήσουν στην παραγωγή του άμεσα, δηλαδή μέσα στο 2015, δηλώνει υψηλά ιστάμενος της γερμανικής εταιρείας.

Η νέα γενιά του γρήγορου μικρού της Opel με την επιθετική εμφάνιση και τις εκρηκτικές επιδόσεις, θα είναι ακόμα πιο ισχυρή, αφού αναμένεται κάτω από το εμπρός καπό του να βρίσκεται ο τούρμπο κινητήρας άμεσου ψεκασμού 1.6 SIDI, που γνωρίζουμε από το Cascada.

Έτσι, το Opel Corsa OPC θα αποδίδει 200 ίππους και 300 Nm ροπής, γεγονός που το κατατάσσει στην κορυφή της κατηγορίας των μικρών GTi, αφού είναι πιο ισχυρό από τον άμεσο ανταγωνιστή, το Ford Fiesta ST και ισοδύναμο με το Renault Clio RS.

Η απλή έκδοση του νέο Opel Corsa θα παρουσιαστεί επίσημα μπροστά στο κοινό στην έκθεση του Παρισιού, τον Οκτώβριο, ενώ πιθανό είναι να το γνωρίσουμε πρώτα διαδικτυακά, στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!