Ο εσωτερικός κόσμος του Citroen DS 6WR

Ο εσωτερικός κόσμος του Citroen DS 6WR
Η Citroen αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του πολυτελούς SUV της με την ονομασία DS 6WR.

Το Citroen DS 6WR είναι ένα πολυτελές SUV μήκους 4,55 μέτρων, με πλάτος 1,86 μ. και ύψος 1,61 μ. ενώ το μεταξόνιο του αγγίζει τα 2,73 μ. Στα πλάνα της Citroen είναι να κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο στην αγορά της Κίνα, σε ένα ευρύ δίκτυο 60 εμπόρων.

Πατά σε μεγάλους τροχούς 19 ιντσών, ενώ για την κίνησή του θα φροντίζουν ένας τούρμπο κινητήρας με απόδοση 160 και 200 ίππων αντίστοιχα, ανάλογα με την έκδοση, με το κιβώτιο να είναι ένα αυτοματοποιημένο χειροκίνητο έξι σχέσεων.

Στην ουσία που είναι η αποκάλυψη του εσωτερικού, διακρίνουμε την έντονη διχρωμία, αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Οι δερμάτινες επενδύσεις κυριαρχούν, με καθίσματα που διακρίνονται για την πλευρική τους στήριξη. Για την επένδυση του νέου εντυπωσιακού σε σχήμα τιμονιού έχει χρησιμοποιηθεί εκτός από δέρμα κορυφαίας ποιότητας και σε κάποια σημεία του εσωτερικού τμήματος αλουμίνιο.

Το υλικό αυτό το συναντάμε ξανά σε επενδύσεις στις πόρτες και την κεντρική κονσόλα. Η μεγάλη οθόνη δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα, ενώ ο κόκκινος φωτισμός LED δίνει την ανάλογη ατμόσφαιρα που αναζητάς σε ένα πολυτελές όχημα.

Πίσω από τον επιλογέα ταχυτήτων, και πάνω στην κονσόλα, έχει τοποθετηθεί ο περιστροφικός διακόπτης του Grip Control, που ρυθμίζει την πρόσφυση ανάλογα με το έδαφος που κινείται το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!