Lada Niva, πολύ σκληρό για να πεθάνει

Lada Niva, πολύ σκληρό για να πεθάνει
Το Lada Niva συνεχίζει την πολυετή πορεία του, αφού η εταιρεία αποφάσισε να το ανανεώσει και να το παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση της Μόσχας.

Τον Αύγουστο θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη γενιά του Lada Niva που μετρά 37 χρόνια παρουσίας στην κατηγορία των σκληρών εκτός δρόμου αυτοκινήτων. Οι φανατικοί φίλοι του, που εκτιμούν περισσότερο τις αρετές του από τις αδυναμίες του υπάρχουν ακόμα και σίγουρα θα περίμεναν νέα του.

Με κάποιες επιδερμικές αλλαγές που αφορούν τους τροχούς, που τώρα είναι 17 ιντσών, με νέα διακοσμητικά καλύμματα, την ανασχεδιασμένη μάσκα, με πλαστικούς προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, αλλά και νέο πίσω υαλοκαθαριστήρα, το Lada Niva δεν γίνεται το απόλυτο αυτοκίνητο, αλλά δείχνει πιο φρέσκο, παραμένοντας το ίδιο σκληροτράχηλο.

Τα διαφορικά είναι τρία, εμπρός πίσω και κεντρικό, επιτρέποντας στο Niva να πάει εκεί όπου αυτοκίνητα του είδους και με αξία πολλών χιλιάδων ευρώ δεν θα τολμούσαν να πλησιάσουν.

Η δύναμη του 4κύλινδρου κινητήρα των 1,7 λίτρων δεν εντυπωσιάζει σε καμία περίπτωση, αφού η ισχύς ανέρχεται στους 81 ίππους στις 5.000 σ.α.λ. προσφέροντας τελική ταχύτητα που πλησιάζει τα 140 χλμ./ώρα. Το χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων έχει δεχθεί επίσης βελτιώσεις για να προσφέρει καλύτερη αίσθηση και πιο ομαλές αλλαγές.

Τέλος, αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, εκεί όπου θα βρείτε, ηλεκτρικά παράθυρα και κλιματισμό, αλλά το σημαντικότερο καλύτερη ηχομόνωση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ρώσικο τοτέμ θα έχουμε τον Αύγουστο, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Μόσχας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!