Οι τιμές του νέου Toyota Aygo

Οι τιμές του νέου Toyota Aygo
Το Aygo είναι εδώ και ξεκινά την εμπορική του πορεία με τιμές άκρως δελεαστικές που συνδυάζονται με πλούσια επίπεδα εξοπλισμού.

Την πρώτη επαφή με το νέο Aygo έχουμε αυτές τις ώρες στην Ολλανδία όπου γίνεται η επίσημη πανευρωπαϊκή παρουσίαση του μοντέλου. Με την παρουσίαση να είναι ακόμα σε εξέλιξη και εμάς πίσω από το τιμόνι του μικρού μοντέλου πόλης της Toyota σας δίνουμε τα πρώτα στοιχεία που αφορούν τα επίπεδα εξοπλισμού, τις εκδόσεις και φυσικά τις τιμές του.

Το νέο Toyota Aygo θα διατίθεται σε δυο τύπους αμαξώματος με τρεις και πέντε πόρτες. Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τρία για την 3θυρη έκδοση, x-Cool, x-City και x-Play, ενώ τα ίδια συν δυο επιπλέον, x-Play Touch και x-Play Sport θα βρείτε στην 5θυρη έκδοση.

Η βασική τιμή με απόσυρση για το 3θυρο x-Cool είναι 9.446 ευρώ και στο εξοπλισμό του περιλαμβάνει ατσάλινες ζάντες 14 ιντσών, προβολείς φώτων αλογόνου, φώτα ημέρας LED, ραδιόφωνο με σύνδεση USB και AUX, κλιματισμό, τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση, σύστημα ελέγχου ευστάθειας (VSC), σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TRC), υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Assist), έξι αερόσακους και βάση ISOFIX.

Λίγο πιο πάνω τοποθετείται η έκδοση x-City με τιμή 9.788 ευρώ με απόσυρση, η οποία διαθέτει επιπλέον της βασικής, κεντρικό κλείδωμα με ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός.

Η επόμενη έκδοση είναι η x-Play η οποία στοιχίζει 10.311 ευρώ και περιλαμβάνει επιπλέον της προηγούμενης μεγαλύτερους τροχούς 15 ιντσών, χειρολαβές και καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, στροφόμετρο, αναδιπλούμενα και διαιρούμενα 50:50 πίσω καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, τέσσερα ηχεία και Bluetooth.

Η επιβάρυνση για τις αντίστοιχες 5θυρες εκδόσεις είναι 325 ευρώ, με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 9.771, 10.113 και 10.636 ευρώ. Επιπλέον δυο εξοπλιστικές εκδόσεις υπάρχουν διαθέσιμες αποκλειστικά στην 5θυρη έκδοση του μοντέλου.

Η μια ονομάζεται x-Play Touch, στοιχίζει 10.914 ευρώ με απόσυρση και περιλαμβάνει οθόνη αφής επτά ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας και η άλλη x-Play Sport και διαθέτει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και προβολείς ομίχλης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!