Ανάβουν τα φώτα για τη νέα Mercedes CLS

Ανάβουν τα φώτα για τη νέα Mercedes CLS
Στα φώτα εστιάζει η Mercedes όσον αφορά το νέο τετράθυρο κουπέ της, την CLS, αφήνοντας σε δεύτερη φάση την παρουσίαση της σχεδίασης του αυτοκινήτου.

Εν αναμονή της παρουσίασης της νέας CLS, η Mercedes επέλεξε να μας δώσει αντί για φωτογραφίες του αυτοκινήτου, απλώς εικόνες των φωτιστικών σωμάτων νέας τεχνολογίας που θα διαθέτει.

Πρεμιέρα μαζί με το μοντέλο θα κάνουν λοιπόν και τα προσαρμοζόμενα φώτα MultiBeam LED. Τα υψηλής απόδοσης και ακρίβειας LED, 24 στον αριθμό, με το καθένα από αυτά να ελέγχεται μέσω ενός αισθητήρα που είναι τοποθετημένος μέσα από το παρμπρίζ και κάνει 100 υπολογισμούς το δευτερόλεπτο, αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, ανάλογα με τις συνθήκες, χωρίς παράλληλα να «τυφλώνουν» τους απέναντι οδηγούς.

Σύμφωνα με τη Mercedes η απόδοση των προβολέων έχει βελτιωθεί κατά 20% για απόσταση σχεδόν 500 μέτρων. Επιπλέον, διαθέτει και σύστημα «στροφής» όπου τα φώτα στρίβουν και ακολουθούν την πορεία του τιμονιού, φωτίζοντας το εσωτερικό της στροφής και όχι απλώς ευθεία.

Τέλος, μια ακόμα πρεμιέρα αναμένεται να γίνεις στην CLS και αφορά το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων 9G Tronic.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!