Παραμένει αισιόδοξος ο Φέτελ

Νίκος Τσιώκος
Παραμένει αισιόδοξος ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραμένει αισιόδοξος ότι η Red Bull μπορεί να... γεφυρώσει τη διαφορά που υπάρχει από τις Mercedes. Χόρνερ: «Βελτιωμένη η Renault».

Τα προβλήματα της Red Bull και η απόλυτη κυριαρχία της Mercedes έχουν δημιουργήσει μια... χαοτική διαφορά 141 βαθμών μεταξύ των δύο ομάδων. Τα «ασημί βέλη» έχουν φτάσει τους 240, ενώ οι «κόκκινοι ταύροι» δεν έχουν περάσει ακόμα ούτε τους 100 (99). Παρά ταύτα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραμένει αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να μειώσει τη διαφορά.

«Η Mercedes είναι μεν η πιο κυρίαρχη ομάδα στη Formula1 από την εποχή της McLaren το 1988 και οι κανονισμοί δεν το κάνουν εύκολο να καλύψεις ένα τόσο μεγάλο προβάδισμα, όμως εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Άλλωστε έχει βιώσει ανατροπή με τους Αυστριακούς, όπως δήλωσε και ο Κρίστιαν Χόρνερ. «Η Renault βελτιώθηκε πολύ. Ό,τι και να έκαναν οι Γάλλοι δεν ήταν ωστόσο αρκετό. Χρειαζόμαστε περισσότερα απ' όλα. Γι' αυτό ψάχνουμε για περισσότερη ισχύ σε όλα τα σημεία. Και στα καύσιμα», ήταν τα λόγια του αφεντικού της RB.

Στη συνέχεια στάθηκε στην προμήθεια καυσίμων από την Total στο Γκραν Πρι της Αυστρίας. «Η Renault γνωρίζει περί τίνος πρόκειται. Αυτό μας διαβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Renault, Κάρλος Γκον, κατά την επίσκεψή του στο Μόντε Κάρλο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε και πολλές επιτυχίες μαζί τους και τους εμπιστευόμαστε ότι θα λύσουν τα προβλήματα». Τέλος, διέψευσε τις φήμες που θέλουν τη Red Bull να αλλάζει προμηθευτή κινητήρων από το 2015. «Στο αυτοκίνητό μας θα υπάρχει τον επόμενο χρόνο 100% κινητήρας Renault».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!