VW Golf Edition, το επετειακό

VW Golf Edition, το επετειακό
Την εορταστική έκδοση των 40 ετών ιστορίας του Golf με τα διακριτικά Edition, παρουσίασε η VW στη Λειψία.

Το είχαμε δει με τη μορφή πρωτοτύπου και σε πολύ πλούσια έκδοση, στην Έκθεση του Πεκίνου με την ονομασία VW Golf Edition Concept και σήμερα, λίγους μήνες μετά, έρχεται με την κανονική του μορφή, αυτή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Πρόκειται για την επετειακή έκδοση του Golf για τα 40 χρόνια ιστορίας του μοντέλου.

Εξωτερικά μικρές είναι οι αλλαγές της συγκεκριμένης έκδοσης, με τις ειδικής σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών να κάνουν τη σημαντικότερη διαφορά.

Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα, ενώ από δέρμα είναι και η επένδυση του τιμονιού, του χειρόφρενου και του επιλογέα ταχυτήτων. Επιπλέον, το μαρσπιέ είναι από αλουμίνιο ενώ είναι και φωτιζόμενο.

Για την οροφή έχει χρησιμοποιηθεί μαύρη επένδυση και στο ταμπλό αρκετό ξύλο. Σε επίπεδο εξοπλισμού, το Golf Edition διαθέτει Adaptive Cruise Control που προσαρμόζει την ταχύτητα, Blind Spot Detection το οποίο αναγνωρίζει αυτοκίνητα που κινούνται στα «τυφλά» σημεία στο πλάι του αυτοκινήτου και τέλος αισθητήρες φώτων και βροχής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!